Beguda típica que es pren durant els concerts d'havaneres, a la costa de Catalunya, encara que actualment s'ha estès també als pobles interiors.
Ingredients per a 1 litre de rom color fosc que és el més apropiat per al cremat:
- Una ramita de canyella.
- 1/2 llimona a rodanxes.
- 10 grans de cafè.
- 200 grams de sucre.
- 2 tasses de cafè líquid.
Posar en un recipient a escalfar el rom, el sucre, la llimona, els grans de cafè, i la canyella.
Anar removent suaument sense parar, fins que es redueixi una tercera part.
Servir molt calent.
- 1/2 llimona a rodanxes.
- 10 grans de cafè.
- 200 grams de sucre.
- 2 tasses de cafè líquid.
Posar en un recipient a escalfar el rom, el sucre, la llimona, els grans de cafè, i la canyella.
Anar removent suaument sense parar, fins que es redueixi una tercera part.
Servir molt calent.
¡Sort amics!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada