dimarts, 8 de març del 2011

II ANIVERSARI GENT GRAN SANT ISCLE DE VALLALTA

El dissabte, 30 de desembre de 2010, l'associació de la Gent Gran de Sant Iscle de Vallalta va celebrar el seu segon aniversari.


La celebració va ser tot un èxit. El problema principal va ser el poder col·locar tantes persones que van voler ser presents per celebrar l'esmentat esdeveniment. La celebració es va iniciar amb un pica-pica, i un típic sopar a base de formatges i embotits de la terra, acompanyada de bon vi i pa amb tomàquet.

Postres i cava per brindar. Cafè i Ron Cremat.











L'Alcaldessa Nuria, va oferir un breu discurs com a homenatge, ressaltant l'obra social i l'esforç de les persones que dirigeixen l'associació, com a exemple de com fomentar el "fer poble", fent partícip d'aquests actes a la majoria de la gent gran de Sant Iscle.
A continuació, les intervencions de Josep Puighermanal i de la Presidenta de l'associació, Mercè, van ser prou eloqüents com per motivar tots els assistents.


Josep va recordar que les activitats de la gent gran, cada vegada són més variades, arribant fins i tot actualment, a ensenyar, entre moltes altres activitats, com manejar ordinadors per poder navegar per internet.
La presidenta va recalcar tots els assistents socis de l'entitat, la importància de participar més activament en tot tipus d'activitats.

Va ser molt emotiu el moment en què es van apagar els llums i es va presentar el pastís.
Gran moment.



A continuació, el grup "Els Cantaires de Sant Iscle" van oferir com regalo a l'associació, a un recital d'onze cançons, i a un esplèndid rom cremat al finalitzar la mateixa.

L'actuació va ser rebuda, com ja és habitual en Sant Iscle, amb una calor humana difícil de descriure, ja que sempre que actua aquest grup, es produeix una química difícil de descriure entre el públic i Els Cantaires.




AL final, Els Cantaires van oferir un magnífic ron cremat, també com obsequi a aquesta estimada associació de la Gent Gran de Sant Iscle de Vallalta.










I per a acabar la festa, la presidenta de l'associació, Mercè, li va demanar al tenor solista dels Cantaires, Goyo, que cantés unes jotes navarreses, ja que tant ella com en Goyo, són d'origen navarrès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada