dimarts, 8 de març del 2011

QUIM

Des d'aquest humil blog, Els Cantaires de Sant Iscle, volem dedicar un petit homenatge a un gran home i gran company: QUIM

El Quim en la Fira d'Entitats de Sant Iscle de Vallalta, el 26 de juny de 2010
El dia 11 de gener de 2011, ens va dejar, per desgràcia, el nostre estimat company Joaquín Fabregà Buch, més conegut per Quim, a l'edat de 59 anys.

Era un dels components més antics de "Els Cantaires de Sant Iscle".

Al funeral es va fer el dia 13, en l'Església de Sant Iscle de Vallalta, amb una concurrència impressionant de persones per a donar-li el seu últim adéu. Era una persona molt estimada.
Se li havia declarat una greu malaltia que ho va fulminar en tan sol 21 dies, des del dia que va ingressar en l'hospital fins al dia que ens va deixar.

El Quim duia el grup en el seu cor. Era un incondicional per a servir-lo sense regatejar esforços. Lliurat com el qual més. Servicial i treballador com ningú. Extraordinària persona que sempre estava disposat a col·laborar en el que anés i ajudar a qualsevol.

Desbordava simpatia pels quatre costats, i era una persona que sempre estava de broma.Tots recordem les pastilles del Quim per a la gola quan les necessitàvem. Sempre les duia en la butxaca.

Bon cantant, amb una veu baixa potent, que ressaltava, especialment en les havaneres clàssiques, que les hi sabia totes de memòria.

¡ Mai t'oblidarem, company !.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada