dijous, 10 de març del 2011

UN CATALÀ A CANADÀ

Diari íntim:

12 d'Agost
Avui em vaig mudar per fi a la meva nova casa als afores de Toronto. 
¡Que pau que hi ha aquí, tot és tan tranquil i tan bonic!. 
¡Que meravellós  paisatge  i que ciutat tan bufona!. Gairebé no puc esperar per a poder veure les montanyes cobertes de neu, de debò això ...¡és molt maco!. Que bo haver deixat enrere la calor i el soroll de Barcelona, ja no suportava mes la humitat i els mosquits, això si que és preciós. 



14 d'Octubre
¡Això és el més bonic que he vist en la meva vida!. 
Va començar la tardor, és impressionant veure els espectaculars colors de les fulles, passejar pels boscos i poder gaudir d'aquest meravellós espectacle. Aquest matí anant al treball vaig veure un cérvol. Que animal tan bell, lluïx les seves banyes com una corona, sempre amb el cap alçat, és sens dubte el rei del bosc. 
¡Canadà és com estar en el paradís!. ¡Això si que és vida!. 
¡I pensar que vaig estar tants anys en l'infern de Barcelona!. 



11 de Novembre
Cada dia m'agrada més el poble on visc, prop de Toronto. Molt aviat començarà la caça del cérvol. No puc imaginar-me que algú tingui intenció de matar a aquests animals tan bells i inofensius. Ja arriba l'hivern i aviat començarà a nevar. No veig l'hora de conèixer i revoltar-me en la neu. 
¡Això és realment viure!. 



2 de Desembre
Anit va nevar, ¡que alegria!. Em vaig despertar i tot estava cobert de neu, semblava una targeta postal. ¡Que bonic!
Vaig sortir amb la pala per treure la neu del portal de la meva casa i de l'alegria vaig llançar-me i em vaig revoltà per la neu. Després vaig fer boles de neu i les vaig llencà als nens del veí i vam acabar en una guerra de boles de neu. Va estar molt divertit. Que meravellós és viure aquí. La màquina lleva-neus va passar netejant el carrer i vaig tenir que tornar agafar la pala per treure la neu que va llançà en el portal de la casa. 
¡Estic realment feliç!. 



 19 de Desembre
Anit va tornar a nevar, la màquina lleva-neus va tornar a passar i vaig haver de netejar l'entrada al garatge dues vegades. Ja costa arrencar el cotxe i cal anar amb compte per conduir per la  ciudat, però el paisatge que vaig veient a l'anar per al treball és molt bell. 


22 de Desembre
Va tornar a nevar anit. Quan vaig acabà de treure la neu amb la pala, va tornar a  passar la màquina lleva-neus i va omplir un altra vegada de neu bruta tot el portal de la casa.
Avui no vaig poder anar a treballar per culpa de la neu. Estic un poc cansat de tant treure neu amb la pala. Avui vaig trucar al meu cosí de Barcelona i la meva tieta em va dir que s'havia anat amb la família a Castelldefells. La veritat és que estic enyorant un poc el bon temps de les nostres platges.

25 de Desembre
BON NADAL BLANC. Aquí no para de caure aquesta merda blanca, ja tinc les mans plenes de calls per culpa de la pala. Crec que el "cornut" del  xofer de la màquina lleva-neus ha d'estar vigilant des del cantó perquè gens més acabo de netejar, el fill de puta passa i m'ompla l'entrada de neu bruta. ¡Em cago en el fill de la gran puta del xofer!. ¡Vaig haver de passar la Nit de Nadal sol, perquè per culpa de la neu, és impossible sortir!.

27 de Desembre
Anit va caure més merda blanca. Des d'abans d'ahir que estic tancat dintre de la casa, i solament surto per a treure neu amb la pala i mentrestant el mariconàs del meu cosí està gaudint en la platja. Em passo hores en la finestra vigilant al de la puta màquina lleva-neus. Si ho agafo, li tallo els collons.
¿Perquè no utilitza mès la sal per a fondre el gel i la merda blanca?. Ja no tinc força en les mans per a treure neu amb la pala.

28 de Desembre
Avui van caure 60 cm. d'aquesta merda blanca. Em cago en Toronto i a Canadà. Avui resulta que es va trencar la màquina lleva-neus i el molt barrut del xofer va venir a demanar-me la pala prestada.
Li vaig dir que ja vaig trencar tres pales per culpa de la neu bruta que em llença en l'entrada. El meu pobre cotxe encara està sepultat en la merda blanca. ¡Vaig trencar-li la quarta pala en el cap, al mal parit!.

31 de Desembre
L'imbècil del pronòstic del temps del telediari es va tornar a equivocar, no van caure els 50 cm. pronosticats, van caure 90 cm.  Em cago en la seva puta mare. Aquí no hi ha gens aquesta nit per a celebrar l'Any Nou. Ningú pot sortir per culpa d'aquesta puta neu. No s'escolta res en català ni en castellà, ni en la ràdio ni en la tele. Ni tan sols una sardana per a alegrar l'esperit. 

Estic molt cansat. 
Vaig tornar a trucar al meu cosí, però estava en la piscina i no va voler posar-se al telèfon, el mal parit. 
El molt cabronàs està fent una costillada amb els amics, i jo, aquí sense poder treure el nas fora.



5 de Gener
Avui per fi, vaig poder sortir de la casa i buscar una mica per a menjar. Vaig estar quatre hores llevant neu amb la pala per a treure el cotxe de la muntanya de merda blanca en que estava sepultat per més d'una setmana. Per fi després de dues hores de treball i de gastar tres bateries, arrenco. Em cago amb el cotxe, en la neu, en el xofer de la màquina lleva-neus, en el fred i en Toronto.


15 de Febrer
Anit vaig somiar que estava a Sant Iscle de Vallalta, que tenía una casa de cap de setmana i el sol em cremava la cara. Avui em van pagar seixanta-tres dòlars fastigosos per tres dies de treball, gairebé tota la quinzena vaig estar tancat a casa per la neu de merda. El meu cosí en va envià un CD amb havaneres d'un grup popular de la costa, i fa quatre hores que ho estic escoltant. ¡Qui pogués estar en la meva estimada Catalunya en aquest moment !. 


20 de Febrer
Avui vaig poder sortir per a anar al Supermecat. Pel camí se'm creua un cérvol i tractant d'esquivar-lo vaig xocar contra un arbre. Em cago en aquest animal de merda. No se perquè no els enverinen a tots aquests animals que no serveixen per res. L'arranjament del cotxe em va a sortir 3000 dòlars, estic convençut que Déu va fer els cérvols per a fotre'l a un. Els caçadors haurien d'haver acabat amb aquests "putos" cérvols. 


2 de Març
Ahir em vaig rellisquàr en gel i em vaig trencar una cama. Després, el fill de puta de la màquina lleva-neus, pasa i tinc tot el portal de la casa cobert de neu i fang. Vull vendre la casa i anar-me d'aquesta merda de país. Vull menjar unes mongetes amb botifarra i all i oli o una costellada.


23 d'Abril
Ja em van treure el guix de la cama. Truca el mecànic dient-me que al tractar de reparar el cotxe, va descobrir que està tot podrit per baix a causa de la sal de merda que usen pera fondre la neu. Jo no entent parqué se'ls ocorre llençar sal per a fondre aquesta merda blanca. 
¡Em cago en el cotxe, en la neu i en l'Estat de Canadà!.

15 de Maig 
Avui per fi li vaig vendre la casa a un canadenc,  i el cotxe ho vaig haver de regalar. La veritat és que per venir a viure aquí, cal estar boig o ser imbècil per estar en aquesta merda freda i solitària. 
¡És millor la mort !. 
Ja em vaig per a Catalunya. No veig l'hora d'arribar, visca la calor, la humitat i els mosquits. Demà em vaig a menjar una barbacoa de costellas de xai amb torrades i all i oli ,... això sí que és vida.



2 comentaris:

  1. Ara jo visc a Sant Iscle de Vallalta. Vaig venir el 2004.
    Abans vivia a Castelldefels. Això de Canadà és simplement un acudit.
    Gràcies pel teu interès.

    ResponElimina