divendres, 25 de març de 2011

L'ESCUDELLA



La cuinera en un racó rentava la patata,
i el cuiner en un altre cantó, prepara la vianda,
l'ajudant a poc a poc, omple l'olla d'aigua,
i la posa al foc sense córrer gaire.
La patata ja és rentada, també llesta la vianda,
ja tenim.....els ingredients, sortirà ben barrejada.

La pilota, en un moment, remena la cuinera,
i el nostre bon amic, ja treu la botifarra,
l'ajudant mandrós talla l'espinada,
i un petit bocí, ja li ha escapçada.
La patata ja s'arronsa, s'estira la botifarra,
léscude.....ja es va fent, sortirà ben barrejada.

L'escudella ja ha bullit una bona estona,
i el cuiner ja vol tastar aquella patatona,
la cuinera li pregunta si la troba bona,
i le diu que sí, i tira la carn d'olla
Fora de l'olla és la carn, s'ha desfet la botifarra,
la cuine.....ja s'escaldat, de les mans se li ha escapat.

La recepta que hem donat, per fer una bona escudella
vigileu....si és que voleu, en fer-la mascle o famella
per fer una bona escudella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada