dimarts, 8 de març del 2011

MISSA DEL GALL 2010

Els Cantaires de Sant Iscle, com cada any per aquestes dates tan assenyalades, vénen cantant des de fa més de cinc lustres, col·laborant amb els seus cants nadalencs i religiosos, en la Missa del Gall de Sant Iscle de Vallalta.


És de destacar el pessebre vivent, que com cada any, es munta dintre de l'església, just en l'entrada. Està format per nens del poble.

















L'Església estava, com és ja habitual en aquest dia tan assenyalat, plena.



































Això va fer que Els Cantaires se sentissin amb més ànim per a poder interpretar el seu repertori, escollit de manera minuciosa per a aquest moment tan assenyalat, pel director del grup, Antoni Espiell Saleta.
Espectacular interpretació del "Kyrie", "Gloria" i "Agnus Dei". No menys impressionant, el "Aleuia" i les Nadales, cadascun d'ells, cantats en el moment adequat, i assolit als teclats per Jordi Garcia.

El "apoteosis" final va arribar amb la interpretació de "Santa Nit" i "Joia en el Mon".



























Mai s'havia vist en l'Església de Sant Iscle de Vallalta, que s'aplaudís als Cantaires interpretan cants religiosos. Aquesta vegada ha estat l'excepció.

AL final de l'última cançó, com si es tractés d'un concert, les persones assistents a la missa, van aplaudir amb força a aquests modests cantaires que solament pretenen contribuir de forma sempre desinteressada en els esdevenients més autènticament tradicionals del poble de Sant Iscle de Valllalta.

Després de la missa, tots els assistents van ser convidats a veure el tradicional pessebre construït per dos dels cantaires pioners de la formació: Pere Pera i Goyo Carrasco.

Realitzat amb un gust exquisit, sempre decoren l'entorn del pessebre amb paisatges típicament coneguts.
En aquest mateix lloc, els Cantaires van interpretar dues nadales típics, acompanyats del nombrós públic assistent.
Després, Els Cantaires, van oferir gratuïtament i sense límit, a tots els assistents, degustació de torrons i cava en porró, com es ve fent des de sempre.

































































¡Bones Festes i Bon Cap D'Any 2010!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada