dimarts, 8 de març de 2011

VALLGORGUINA, agost 2010

El passat 7 d'agost, Els Cantaires de Sant Iscle van oferir un concert a Vallgorguina.

Malgrat la coincidència de la festa major amb algun poble veí, es va registrar una de les majors
 assistències de públic dels últims anys.Com a novetat, aquest concert va estar reforçat per l'acompanyament al piano, de Mª Angels Arnau, en les cançons de '"Els Forjadors"

Mª Angels va interpretar al piano de forma espectacular i amb una elegància incomparable, "Cançó d'amor i de guerra", "En el Vallespir", "Evocació al Pirineu", i "Eloi els soldats", acompanyant les veus d'Els Cantaires de Sant Iscle.
És un luxe per a 
Els Cantaires, tenir aquesta extraordinària mestra, no sol del piano, sinó també com a concertista d'acordió.Aquí veiem el guitarrista principal, Pere Pera, que amb els seus acords, acompanya al grup de manera magistral.
La segona part del concert es va realitzar de forma conjunta amb el grup de Vallgorguina"Pedra Gentil".
L'actuació va ser superba. El nombrós públic va poder gaudir de les havaneres i cançons populars que, sota la direcció del mestre i director dels dos grups musicals, va aconseguir acoblar-les a penes sense assajar, però que semblava que haguessin estat cantant junts tota la vida.

Un gran 
èxit d'aquest extraordinari mestr
Antoni Espiell Saleta...... ¡Gràcies Antonio!
El climax va arribar amb el final, cantant tots, públic inclós, "La Bella Lola", "El meu avii el genial arreglament del "Poupurri de cancons típiques catalanes", fet pel mestre Espiell.

A la foto es pot veure un moment de l'actuació dels dos grups cantant junts.

A la dreta de la foto, es pot veure (amb camisa verda) Ramón Goicoechea, presentador i col·laborador desinteressat del grup "Els Cantaires de Sant Iscle", que amb els seus genials comentaris com a introducció en cada en cada una de les cançons, explica el més essencial i significatiu de cada una d'elles, de forma clara i ocurrent.


El final va estar rematat per per un gustós i deliciós cremat, fet com sempre per Joan Turon i Joan Collet, ajudats per Carles.EL GRUP "Els CANTAIRES de Sant Iscle" va estat format per:

Veus Tenors:
Miquel Matas, Goyo Carrasco, Avelino Gómez, Isidro Planas, Joan Mora, Joan Torrent, i Josep Mª Valencia.

Veus Baixos:
Joan Argemí, Pepmi Sunyer, Albert Casellas, Martí Fabregà, Paco González, Jaume Salicrú.

Veu Tenor Solista: Goyo Carrasco.

Guitarres: Pere Pera i Adriá Espiell.

Acordions: Quico García Torres i Mª Angels Arnaus

Piano: Mª Angels Arnaus.

Percusió: Pere Pera.

DIRECCIÓ: ANTONI ESPIELL SALETA

Cap comentari:

Publica un comentari