dimarts, 25 d’agost del 2015

CANTADA D'HAVANERES AL RESTAURANT LA CALMA DE MALGRAT DE MAR - AGOST 2015

ELS CANTAIRES DE SANT ISCLE

















La nit del 22 d'agost de 2015, el grup ELS CANTAIRESs DE SANT ISCLE, van donar un concert en el conegut restaurant LA CALMA de Malgrat de Mar. El local estava ple de gom a gom. No hi cabia ni una agulla.
Va començar aproximadament a les onze la la nit, després de sopar.
Els Cantaires van començar amb el vals mariner "Vell Pescador", per continuar amb "Gelosa d'una gavina", "Rosina", "La Reina del Placer", "A la plaça hi han sardanes", "La Gavina", "Mi Cuba", "Mare vull ser pescador", "La Calma de la mar", "Salió de Jamaica",  "Torroella vila vella",  "Companys de la Tabola ", "El sabor de una habanera "," La Rosa del Port "," La bella Lola "," El meu avi "..... etc.



Tot un èxit, com sempre que aquest grup actua en directe.
El públic es va lliurar des de la primera cançó, participant moltes vegades, cantant amb ells, contagiats per les alegres cançons del grup, magníficament dirigit pel mestre Antoni Espiell.















Tenors: Avelino Gómez, Goyo Carrasco, Isidro Planas, Joan Torrent, Santi García, Joan MªValència, Adrià Sunyer
Baixos: Joan Argemí, Pemy Sunyer, Ramón Goicoechea, Paco González, Jaume Salicrú, Jesús Diaz.
Guitarres: Pere Pera, Adrià Espiell
Acordions: Quico García, Mª Ànges Arnaus
                                       Director: ANTONI ESPIELL SALETA

Técnic de so: Albert Auladell
Menció especial al tècnic de so, Albert, pel desinteressat interès en què tot sonés perfecte, i així va ser. Des d'aquest humil bloc, gràcies i enohorabona!
Reportage fotogràfic: Loli Romera

Igualment, menció especial a tots els components del restaurant LA CALMA de Malgrat de Mar pel seu excel·lent servei, atenció i rapidesa en el servei. Pocs restaurants disposen d'una atenció tan completa. Molt recomanable per a tots aquells que vulguin passar una vetllada a la platja, sopant un exquisit menú, servit per un personal excel·lent.
El responsable de LA CALMA, Pitus. El seu somriure ho diu tot

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada