dimarts, 8 de març del 2011

CONCERT DE NADAL 19 de desembre de 2010

















Els Cantaires de Sant Iscle van oferir el seu tradicional Concert de Nadal, en el Casal Municipal de Sant Iscle de Vallalta, cantant com vénen fent des de fa molts anys, cançons típiques nadalenques.

El grup ho va fer molt bé, segons les opinions dels presents, a pesar de tenir algunes baixes importants per malatia, d'alguns dels seus membres.
Magistralment dirigits per Antoni Espiell Saleta, com en ell és habitual, Els Cantaires van fer gaudir al públic assistent que va participar amb el grup cantan tots plegats algunes de les més populars.
El grup, en aquesta ocasió ho formaven:

Tenors:
Miquel Matas, Avelino Gómez, Goyo Carrasco, Isidro Planas, Joan Torrent, Joan Mora.

Baixos:
Joan Argemí, Pepmi Sunyer, Marc Favà, Albert Caselles, Paco González, Jaume Salicrú.

Acordió: Quico García
Teclats i Guitarra: Jordi García
Percusió: Pere Pera, guitarra principal del grup, que desgraciadament no va poder tocar perquè uns dies abans va tenir un accident en un dit de la mà dreta.

Presentat, com sempre, amb la seva simpatia, per Ramón Goicoechea.


Director: Antoni Espiell Saleta

Absents:
Josep María València, que encara convalescent d'una operació de maluc, va col·laborar en importants treballs de preparació previs al concert, Martí Fabregà, amb problemes de gola, i Quim Fabregà, amb problemes de salut.

És d'agrair l'amable col·laboració per part de l'ajuntament de Sant Iscle de Vallalta, representat en la persona de Eduard Turon, que com sempre, dóna suport al grup desinteressadament, obsequiant, al final del concert, a tots els assistents amb refrecs, cava i galetes. Gràcies Eduard i gràcies Cristina per la vostra presència i amabilitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada