divendres, 20 de setembre de 2013

TERRA ENDINS


Terra Endins és un d'aquests grups clàssics d'havaneres que no poden faltar a la Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugrell.


És un clàssic.
El grup es va formar el 1974, a Girona capital  i aquest mateix any ja va participar en la famosa Cantada de Calella de Palafrugell.
 L'any 1988 mor Emilio Gilbau, un dels fundadors.
L'any 2006, el grup sofreix nous canvis en els seus components, aquesta vegada és Xavier Oliver (tenor i contrabaix) qui deixa el grup, i també Jordi Arbusé (tenor i guitarra), substituït per Miquel LLorens

Formació actual: Miquel Llorens (tenor i guitarra), Joan Vila (tenor), Arseni Girbal (baríton), Narcís Palomeras (baix), Jaume Cristau (contrabaix)

Discografia:
1975 Habaneras - Calella de Palafrugell
1978 Habaneras
1978 Havaneres - Grup Terra Endins 
1980 Sardanes i Havaneres
1980 Grup Terra Endins - Havaneres
1987 Havaneres
1990 Sardanes
1992 Girona m'enamora
1994 20 Anys
1995 10
1998 Cala Montgó
1999 25 anys
2002 Passa-t'ho bé
2002 25 anys a la Catedral
2004 50 Havaneres
2008 Bon Menú
2011 La Gent del Terra Endins

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada