diumenge, 9 de desembre del 2012

Fira de Santa Llúcia a Sant Iscle de Vallalta


El passat dissabte, dia 8 de desembre de 2012, a la Plaça de les Basses, al centre d'aquest poble, per primera vegada, l'Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta, va celebrar la Fira de Santa Llúcia.

Gran assistència de públic, que animats per la Fira, no van parar de visitar les parades que exposaven els seus productes, durant tot el dia.
Tot un èxit.

Els Cantaires de Sant Iscle, es van unir a la Fira, aportant el que saben fer: cantar; i van cantar algunes cançons de Nadal, però aquest cop ho van fer conjuntament amb alumnes de l'escola Dones d'Aigua de Sant Iscle. Tota una sorpresa!
Des d'aquest bloc, agraïm tant a l'Ajuntament com a l'Organització de l'Escola Dones d'Aigua, la important col · laboració prestada.
Els alumnes van cantar amb una simpatia i desimboltura increïble.
Nens i nenes de totes les edats, però que coneixíen les Nadales i les cantaven com si sempre ho haguessin fet amb els Cantaires, fins i tot alguns alumnes que no havien assajat prèviament amb ells.

El nostre director musical, Antoni Espiell i la nostra Alcaldessa, Núria Sans, estan encantats que els alumnes participin en el pròxim Concert de Nadal conjuntament amb els Cantaires de Sant Iscle.
Des d'aquí, els animem i convidem, no només a aquests petits cantaires, sinó a tots els nens de l'Escola Dones d'Aigua, que sàpiguen cantar i s'atreveixin a fer conjuntament amb Els Cantaires de Sant Iscle, el Concert de Nadal, cantant solament unes quantes cançons nadalenques típiques.
Què us sembla?

El Concert es celebrarà el dissabte, dia 22, al Casal Familiar, a 2/4 de 8 del vespre.
Recordar, sense límit d'edat. L'única limitació ha de ser si saben o no cantar.
(Bé, per recomanació del professor de l'escola, posarem el límit d'edat en 6 anys)

Aquí us deixo unes poques fotos. Si teniu més fotos i voleu compartir-les en aquest bloc, perquè les pugui publicar, no teniu més que fer-ho per correu electrònic.
Gràcies.






Fira Sata Llucia3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada