dilluns, 7 de maig de 2012

Fira de la Maduixa i el Vi de Sant Iscle de Vallalta 2012

Els Cantaires de Sant Iscle, van participar en la Fira de la Maduixa i el Vi, de Sant Iscle de Vallalta, que es va celebrar el passat dia 6 de maig.

Aquesta vegada Els Cantaires que van estar presents en la Fira, com representants del grup, van ser: Avelino Gómez, Pasqual Guisasola i Paco González. Ells sols van muntar i van desmuntar l'estand i van atendre a tots els interessats, que no van ser pocs.
També Goyo Carrasco, encara que aquest últim tenia un estand  pròpi (al costat dels cantaires), com part integrant dels que exposen vins i productes agrícoles.D'esquerra a dreta: Avelino, Paco i Pasqual
L'assistència de públic va ser nombrosa i moltíssimes persones es van interessar per les activitats del grup. Se'ls informava de les activitats que aquest any celebraran, amb motiu del XXXé aniversari,  mitjançant el lliurament d'un full informatiu.

També es van esgotar els imants per a la nevera amb l'escut del grup, obsequi  per als interessats, així com tots els CDs que gustosament regalaven als interesats per la música.  També s'interessaven per les lletres de les cançons, duent-se llibres impresos amb les havaneres que cada any canta el grup en el seu concert de Sant Iscle de Vallalta.

Tot un exit.

D'esquerra a dreta: Goyo, Avelino, Paco i Pasqual
La Fira va estar molt bé organitzada, pel que el públic assistent va gaudir més que mai i es va notar per la gran presència especialment al voltant de les dotze del migdia.
Si els representants dels Cantaires de Sant Iscle hem de posar nota a l'organització del nostre Ajuntament, li posem un deu.

Cap comentari:

Publica un comentari