dimecres, 25 d’abril de 2012

SORTIDA A LA CERDANYA FRANCESA

Any del XXXé ANIVERSARI
Els passats dies 21 i 22 d'Abril de 2012, Els Cantaires de Sant Iscle van fer una sortida de dos dies a la Cerdanya francesa.

El recorregut va anar des de Sant Iscle de Vallalta fins a La Masella, on estava situat l'hotel.
Des d'aquí, visitem Puigcerdà, Mont Louis, El Llac Matamale i Puigcerdà.

Visita a Gósol per a gaudir d'unes vistes precioses, avans d'arribar a l'hotel..
 
Visita obligatòria en el mirador del Pedraforca. Impressionant vista. També vam visitar Puigcerdà, preciosa ciutat capital de la Cerdanya i a la ribera del Segre, a 1200 metres sobre el nivell del mar..
Passeig pel Llac.L'hotel, situat en la Masella, excel·lent en tots els sentits: acollidor, servei amable, net, bufet lliure amb menjar de molta qualitat i molt bé cuinat, salons enormes amb pantalles de televisió (al menys 4) de mesures per sobre del les quaranta polzades.
Piscina, jardins, pàrquing. .....Molt Bé!El trenet groc de la Cerdanya. Sortida cap a Vilafranca de Conflent desde Mont Louis.Arribada a l'estació de Vilafranca de Conflent (Villefranche de Conflent en francés).Passeig per Vilafranca de Conflent
Ciutat medieval del segle XI, fortificada per Vauban en el segle XVII , en el cor dels Pirineos Orientals , al peu del Canigó. Classificada entre els més Bonics Pobles de França ,Vilafranca de Conflent és un dels 14 llocs de l'obra de Vauban en la classificació de la UNESCO. En l'interior d'aquestes fortificacions, en els seus carrers estrets, existeix una activitat artisanal i comercial pintoresca.
http://www.villefranchedeconflent.com/index.php?lang=es
El Llac Matamale.


Sortida molt relaxant, tranquil·la i que solament es va veure entelada per la derrota del Barça en el Camp Nou davant el Reial Madrid. 

Cap comentari:

Publica un comentari