dilluns, 1 d’agost del 2011

OFICI SOLEMNE - FESTA MAJOR SANT ISCLE 2011

Diumenge passat, dia 31 de Juliol de 2011, es va celebrar l'Ofici Solemne, en l'església de Sant Iscle de Vallalta, amb la participació dels CANTAIRES DE SANT ISCLE en el cor.
Feia goig veure la nostra església plena de gom a gom



La missa la va oficiar com sempre ho ve fent, el pare Mateo,

Els Cantaires de Sant Iscle, dirigits pel seu director musical, Antonio Espiell Saleta, van acompanyar amb els seus càntics religiosos, l'ofici solemne.
Aquesta vegada, el mestre es va superar a si mateix. El cor va saber estar a la seva altura gràcies a la seva magistral direcció i al seu gust per l'elecció d'alguns temes religiosos en els moments que l'ofici ho demanava.

A l'esquerra podem veure al mestre Antoni Espiell, concentrat, escoltant la missa, per fer intervenir el cor en el moment precís

Hem de fer esment especial de Jordi García als teclats. Sense ell, el so del cor en aquest tipus d'esdeveniments , no seria el mateix.

Jordi sap donar-li aquest so tan espectacular que realça els càntics religiosos de manera solemne.

Jordi en un moment de la misa


Aquí podeu veure unes panoràmiques de l'església, plena de gom a gom.




Al final de la missa i després que Els Cantaires de Sant Iscle interpretessin el seu últim càntic dedicat al patró San Feliu, els fidels assistents no van poder contenir la seva admiració per Els Cantaires i van trencar el seu silenci amb un calorós i perllongat aplaudiment, cosa molt poc habitual, però que és ja la segona vegada que això ocorre en una missa cantada en la qual intervenen els Cantaires.

Gràcies fidels cristians de Sant Iscle! Que Déu us beneeixi!

Els components del cor per a aquesta ocasió van ser:

Director: Antoni Espiell

Tenors: Miquel Matas, Avelino Gómez, Goyo Carrasco, Isidro Planas, Joan Torrent, Josep Mª Valéncia, Adrià Espiell i Pere Pera

Baixos: Joan Argemi, Pemi Suñer, Ramón Goicoechea, Martí Fabregà, Paco Gonzàlez, Jaume Salicrú i Pascual Guisasola.

Teclats: Jordi García

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada